Mäklare Direkt

DebiTech skyddar din information

DebiTech är ett svenskt företag som hanterar online-verifiering av kreditkort på ett säkert, snabbt och enkelt sätt. När du fyllt i dina kortuppgifter krypteras kontokortsnumret direkt. Kommunikationen till DebiTech-servern går via en krypterad direktförbindelse (https). När sedan din information sedan skickas till banken används bankens säkerhetssystem.

Vid betalningen är det alltså två kommunikationsvägar som behöver skyddas:

  1. Kommunikationen mellan slutkonsument och DebiTech
  2. Kommunikationen mellan DebiTech och banken

För kommunikationen mellan slutkonsument och DebiTech används SSL-kryptering. DebiTech använder sig av den starkaste kryptering som finns tillgänglig på marknaden med 128-bitarsnyckel. Det betyder att du dels kan vara säker på att du är uppkopplad mot just DebiTechs server, och dels att ingen annan än DebiTech kan se din information.

I kommunikationen med bankerna använder DebiTech de säkerhetssystem som används av dessa.

Genom DebiTech är din betalning även skyddad av 3D Secure (Verified By Visa/MasterCard Secure Code). 3D Secure är en ny teknisk standard framtagen av Visa och Mastercard i syfte att ge kortutgivaren möjlighet att verifiera sin kortkunds identitet vid handel på Internet. Verified by Visa och MasterCard Secure Code är Visas respektive MasterCards produktifiering av den nya tekniska standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp. Dessa standarder är baserade på 3D-Secure-tekniken och innebär att kortkunden på ett säkert sätt kan identifieras när denna handlar på Internet.

Vill du veta mer om debitech? Besök WWW.DEBITECH.COM

<< Tillbaka